Nasz katalog (PDF - 5MB):
PPUH SOREL Sp. z o.o.
43-225 Wola, ul. Kopalniana 2
tel. 32 449 19 00 do 04
adres e-mail:
zamowienia@hurtownia-sorel.pl
Informacja
o przetwarzaniu
danych osobowych
Produkty firmy Incola
Chrupaki naturalne / o smaku pizzy B/GL 60g - Incola
CHRUPAKI O SMAKU PIZZY
Jeśli kochasz pizzę, możesz śmiało wrzucić je do torby i delektować się ich lekkością i ulubionym smakiem o każdej porze dnia.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).
CHRUPAKI NATURALNE
Kruchutkie wafle świetne do pogryzania lub przełożenia dowolną ulubioną masą.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).
Kaszka z malinami B/GL 260g - Incola
Wspaniałe rozpoczęcie dnia z aksamitną kaszką ryżową za niebiańsko aromatycznymi kawałkami malin.
Składniki:
Mąka ryżowa, platki ryżowe, cukier , skrobia kukurydziana, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny ( palmowy), liofilizowane maliny 1,9 %, sól jodowana, aromat, suszona czarna porzeczka, ekstrakt z papryki, substancja przeciwutleniająca (kwas cytrynowy).
Musli z amarntusem B/GL 300g - Incola
Gryczano-owocowy smak połączony z cudownym działaniem amarantusa jako źródła witaminy E.
Składniki:
Płatki gryczane, płatki ryżowe, suszone owoce 20% (rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), suszone banany (banany, olej słonecznikowy, cukier, miód aromat), suszone jabłka (jabłka, substancja przeciwutleniająca (SO2)), cukier, płatki jaglane, syrop ryżowy, amarantus 10%, tłuszcz palmowy, sól jodowana.
Musli z truskawkami i malinami B/GL 280g - Incola
Pyszne i wartościowe śniadanie z wyjątkowo aromatyczną nutą truskawki i maliny.
Składniki:
Płatki jaglane, płatki gryczane, płatki ryżowe, rodzynki (rodzynki, olej slonecznikowy), cukier, liofilizowane owoce 1,5% (truskawki i maliny), maltodekstryna, sól jodowana.
PÅ‚atki gryczane BIO B/GL 200g - Incola
Mocno chrupiące prażone bezglutenowe platki gryczane - pyszne źródło błonnika i witamin.
Składniki:
PÅ‚atki gryczane BIO.
PÅ‚atki Teff B/GL 400g - Incola
Delikatne płatki teff - pyszne źródło błonnika, żelaza, wapnia, aminokwasów egzogennych. Idealne do potraw o niskim indeksie glikemicznym. Sycący dodatek dla kontrolujących swoją wagę. Doskonałe do bezglutenowych i wegetariańskich wypieków, musli.
Nie zawiera glutenu, orzechów ziemnych. Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka, orzechów, sezamu, łubinu, SO2.
FUSILLI - makaron bezglutenowy - Incola
Doskonały jako składnik wyszukanych dań w stylu włoskim.
Fantastycznie smakuje przyrządzany z sosami pikantnymi lub słodkimi.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
RICCIOLI - makaron bezglutenowy - Incola
Ten typ makaronu pochodzi z regionu Piemontu we WÅ‚oszech.
Doskonały do sałatek ,łazanek i różnego rodzaju zapiekanek.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
ORRECCHIETTE - makaron bezglutenowy - Incola
Kształtem przypominające małe uszka, czemu zawdzięcza swoją nazwę. Pochodzi z włoskiego rejonu Pulii, gdzie podaje się go jako składnik sycących sałatek.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
PIPETTE - makaron bezglutenowy - Incola
Można go znaleźć w wielu różnorodnych daniach wÅ‚oskiego regionu Liguria. Tymi maÅ‚ymi „kolankami” chÄ™tnie zajadajÄ… siÄ™ dzieci.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
PENNE - makaron bezglutenowy - Incola
Wyśmienity makaron typowy dla kuchni włoskiej, pochodzący z południa Włoch. Podaje się go, np. z owocami morza, pesto lub innym ulubionym sosem.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
SPAGHETTI ALLA CHITARRA - makaron bezgl. Incola
Charakterystyczny dla włoskiego regionu Abruzji Produkowany z użyciem narzędzia przypominającego gitarę, przyjął nazwę tego instrumentu. Podawany z sosami.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
FUSILLI TRICOLORE - makaron bezglutenowy - Incola
Makaron wzbogacony naturalnymi ekstraktami szpinaku oraz papryki , co podkreśla jego nietuzinkowy smak oraz aromat.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
mąka kukurydziana, skrobi kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
M±ka z amarantusa B/GL 400g - Incola
M±ka amarantusowa jest produktem bezglutenowym, niealergizuj±cym. Doskonale nadaje siê do wypieków z mieszanin± m±ki kukurydzianej czy ry¿owej.
Sk³adniki: M±ka z amarantusa
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka Teff B/GL 400g - Incola
M±ka teff wp³ywa na teksturê wyrobów piekarniczych, ich smak i aromat, a tak¿e warto¶ci od¿ywcze. M±ka jest równie¿ u¿ywa do zagêszczania sosów, zup oraz budyniów.
Sk³adniki: M±ka z milki abisyñskiej
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka Jaglana B/GL 400g - Incola
M±ka jaglana jest bogata w minera³y, witaminy i b³onnik.
Jest to produkt bezglutenowy, niealergizuj±cy.
Sk³adniki: M±ka jaglana
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka Kasztanowa B/GL 400g - Incola
M±ka kasztanowa jest idealnym sk³adnikiem wypieków oraz potraw gotowanych. Nadaje potrawom ciekawy smak, a tak¿e wplywa na teksturê wypieku.
Sk³adniki: M±ka z kasztana jadalnego
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka Kokosowa B/GL 400g - Incola
M±ka kokosowa doskona³a do wypieków oraz deserów. Dziêki du¿ej zawarto¶ci b³onnika wp³ywa na strukturê i dobr± wilgotno¶æ produktu. Idelana jako komponent produktów z niskim indeksem glikemicznym.
Sk³adniki: M±ka z orzechów kokosowych
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka Ry¿owa B/GL 400g - Incola
M±ka ry¿owa jest produktem bezglutenowym, niealergizuj±cym. Wstêpnie skleikowana, mo¿e spe³niaæ role teksturotwórcz± w produktach wypiekowych. W tym celu na ka¿de 100 g m±ki ry¿owej u¿ytej do wypeku nale¿y dodaæ 10 g m±ki skleikowanej.
Sk³adniki: M±ka ry¿owa
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
M±ka z ciecierzycy B/GL 400g - Incola
M±ka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizuj±cym. Doskonale zastêpuje m±kê pszenn±. Produkt bogaty w bia³ko o lekko orzechowym smaku. Doskona³y do dañ gotowanych, sma¿onych czy pieczonych.
Sk³adniki: M±ka z ciecierzycy
Ilo¶æ netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych